Privatlivspolitik

Velkommen til Praxis21’s hjemmeside. Vi værdsætter dit besøg og ønsker at sikre, at du forstår, hvordan vi indsamler, bruger, deler og beskytter dine personoplysninger. Denne privatlivspolitik forklarer vores praksis i forbindelse med behandling af personoplysninger og gælder for alle brugere af Praxis21’s hjemmeside.

Ejeroplysninger

Praxis21 v. Tine Sønderby
Mail: ts@p-21.dk
Telefon: 27 13 03 04

Indsamling af oplysninger

Vi indsamler kun personoplysninger, som du aktivt giver os, når du kontakter os via e-mail eller telefon. Disse oplysninger kan omfatte navn, kontaktoplysninger og andre oplysninger, der er nødvendige for at opfylde dine anmodninger.

Brug af oplysninger

Vi bruger de indsamlede oplysninger til at forbedre vores hjemmeside, tilpasse indholdet efter dine interesser, besvare dine henvendelser og administrere vores forretningsaktiviteter. Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.

Deling af oplysninger

Vi deler ikke dine personoplysninger med tredjeparter uden dit samtykke, medmindre det er nødvendigt for at opfylde dine anmodninger eller krav i henhold til gældende lovgivning.

Beskyttelse af oplysninger

Vi tager passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personoplysninger mod uautoriseret adgang, tab, misbrug eller ændring. Vi opbevarer kun dine oplysninger så længe det er nødvendigt for de formål, de blev indsamlet til, eller så længe det kræves i henhold til gældende lovgivning.

Dine rettigheder

Du har ret til at anmode om adgang til, rettelse eller sletning af dine personoplysninger. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage, hvis behandlingen af dine oplysninger er baseret på samtykke. Kontakt Tine Sønderby på ts@p-21.dk eller telefon 27 13 03 04 for at udøve dine rettigheder eller hvis du har spørgsmål om vores behandling af dine personoplysninger.

Ændringer i privatlivspolitikken

Vi forbeholder os retten til at opdatere denne privatlivspolitik efter behov. Vi opfordrer dig til at gennemgå denne politik regelmæssigt for at holde dig informeret om, hvordan vi beskytter dine oplysninger.